ONS BEDRIJF

HEEFT 20 JAAR ERVARING

IN DAKBEDEKKING

JULLIEN DAKWERKEN HEEFT 20 JAAR ERVARING IN DAKWERKEN.
WIJ BEVINDEN ONS IN BEERSEL, VLAK BIJ BRUSSEL

Jullien dakwerken is actief in Brussel, Vlaams-Brabant en Waals-Brabant. Sinds de oprichting van de onderneming vertoont ons zakencijfer een constante toename met een gecontroleerde groei.
Onze kernactiviteit is van in het begin renovatie et onderhoud van daken geweest alsook de bouw, herstelling en wijzigingen in dakconstructies.

Onze onderneming onderscheidt zich door het respeceteren van de regels van de kunst wat leidt tot een ongeëvenaarde kwaliteit van het eindresultaat. Deze werkwijze laat toe om het hele project nauwezet op te volgen, zowel administratief als technisch. Hierdoor kunnen wij tijdens het project altijd snel terugkoppelen en bijsturen. Een voortdurende opvolging door een technisch onderlegd contactpersoon laat toe om kwaliteit en veiligheid te bieden aan onze klanten.

Waarom kiest u voor “Jullien Dakwerken”?

  • U wenst 10 jaar garantie, zonder addertjes onder het gras alsook een "dienst-naverkoop" die beantwoordt aan uw verwachtingen.
  • U hecht belang aan een scherpe en gedetailleerde offerte.
  • U vindt het belangrijk om gebruik te maken van onze ervaring zodat u in alle rust kunt genieten van uw nieuwe dak of uw gerenoveerde dakbedekking.
  • U wilt gebruik maken van een dakwerker die uitsluitend met de beste materialen werkt die beantwoorden aan alle ecologische normen.
  • U staat op het respecteren van deadlines en een strakke uitvoering van het project.

Vandaag de dag is Jullien Dakwerken één van de weinige ondernemingen in Brussel, Vlaams-Brabant en Waals-Brabant die over de vereiste competenties beschikt om werk van topkwaliteit te leveren. Dankzij onze relaties met de grootste toeleveringsfirma’s in de sector van dakbedekking, biedt Jullien Dakwerken het voordeel dat alle werven opgevolgd worden door onze leveranciers. Bovendien onderscheidt Jullien Dakwerken zich van anderen door zijn personeel jaarlijks bij te scholen in asbestverwijdering, veiligheid, hygiëne en de nieuwste normen in isolatie en dakbedekking. Op die manier hebben wij het best opgeleide personeel.

Tenslotte biedt Jullien Dakwerken steeds een topservice. Wij voorzien regelmatig nieuwe diensten die tegemoet komen aan de verwachtingen en eisen van onze partners en klanten. Dit altijd met respect voor strakke deadlines.

Dit zeggen onze klanten

rehaussement maison unifamiliale - verhoging eengezinswoning

Bosvoorde

verhoging eengezinswoning
Toitures Jullien Dakwerken rénovation toit dakrenovatie

Chaumont Gistoux

renovatie
Toitures Jullien dakwerken dakkapel chien assis

Laken

dakverhoging
0

projecten per jaar

0

jaar garantie

0%

gratis offerte

0

medewerkers

Frédéric Sadler

Eric Jullien

Menu