Dakbedekking

Dakbedekking bepaalt in grote mate het uitzicht van uw huis maar ook budgettaire of praktische redenen kunnen bepalen welk type uiteindelijk het beste op uw dak past. Uiteraard speelt ook de grootte dan het dak een belangrijke rol. Jullien Dakwerken in Beersel is ervaren in elk type dakbedekking, ongeacht of het platte daken, pannendaken of industriële daken betreft.

Dakbedekkingen voor platte daken

Wanneer u eraan denkt om uw plat dak te vervangen of te renoveren, zijn bitumen (roofing), EPDM of PVC een voor de hand liggende oplossing. Dit kan zowel gebruikt worden voor woonhuizen als voor industriële daken. Elke soort heeft zijn eigen karakteristieke eigenschappen en levensduur. Daarnaast zijn er nog meer – minder bekende – soorten bedekking voor daken zoals golfplaten of shingles.

Dakbedekking voor hellende daken

Op hellende daken zijn dakpannen nog steeds de populairste oplossing. Dakpannen zijn beschikbaar in een breed kleurenpallet en in een waaier aan vormen. Ook leien vormen een goed materiaal om uw dak stijl en karakter te geven. De laatste jaren zijn ook andere soorten dakbedekking aan een opmars bezig zoals zink, aluminium of koperstroken. Wanneer u heel snel een nieuw dak wilt aan een lage prijs kunt u ook altijd opteren voor een overzet dak.

Jullien Dakwerken helpt u graag verder in het brede aanbod aan dakbedekking. Wij overlopen met u de mogelijkheden en stellen het meest geschikte materiaal voor afhankelijk van uw wensen en budget.

Contacteer ons snel en wij maken met plezier een vrijblijvende offerte.

Menu