Onze diensten

DAKHERSTELLER

Onze dakwerkers kunnen niet enkel uw dak bouwen of renoveren. Ze zijn ook opgeleid om uw dak te grondig en op een duurzame manier te herstellen.

Een dakbedekker/hersteller doet meerdere zaken: vervangen van gebroken dakpannen of gebroken leien, herstellen van dakranden, opsporen van gebreken aan het dak, herstellen van zinkwerk,…

Alle herstellingen aan een dak zijn mogelijk maar men moet rekening houden met de duurzaamheid van de materialen.

DAKAFDICHTER

Deze werkt op nieuwe gebouwen of gebouwen die gerenoveerd worden. Het grootste deel van de tijd legt hij een bedekking aan op daken maar hij werkt ook op andere delen van een gebouw zoals het waterdicht maken van kelders (garage), terrassen etc. Doorgaans bouwt hij dakterrassen voor private woningen of gebouwen.

Met alsmaar strengere isolatienormen moet een dakdichter in staat zijn om een goede isolatie te voorzien zonder thermische bruggen. Hij wordt ingeschakeld om rookafvoer, koepels of Velux-ramen te installeren. Net zoals de zinkwerker moet hij zinken onderdelen vervaardigen en lassen voor water- en regenafvoer. Daarbij moet hij de noodzakelijke bevestigingen voorzien. Bevestigingen die hij vervolgens opnieuw waterdicht moet maken.

Er zijn talloze producten om een dak waterdicht te maken. De dakdichter kan met één of meerdere lagen werken, met vloeibare dichtingen etc…

Menu