Ontmossen

Het is ten strengste verboden om een dak te ontmossen dat asbest bevat. Op dit moment is er geen andere mogelijk dan het bestaande dak volledig te vervangen of om het dak zo te laten.

Jullien Dakwerken in Beersel is erkend om daken die asbest bevatten te verwijderen.
Als professioneel en erkend dakwerker garandeert Jullien Dakwerken kwaliteit en service voor een optimaal beheer van uw project.

!! OPGELET: GEEN ENKEL DAK DAT ASBEST BEVAT MAG ONTMOST WORDEN!!

Ontmossen of het reinigen van daken heeft meerdere voordelen:

  • Esthetisch aspect
  • Verlengen van de levensduur van uw dak
  • Preventie tegen vochtinsijpeling
  • Preventie tegen het verduren van de beschermende coating van dakpannen of leien
  • Geeft het dak een frisse look

De vorming van algen en korstmos komt door slecht weer, hitte, vorst,...

ONTMOSSEN EN HYDROFUGE

Reiniging van het dak onder hoge druk met roterende drukspuit. Hierdoor wordt het water onder druk mooi gelijkmatig verdeeld zonder de pannen te beschadigen.

Ontmossen met een specifiek product dat alles verwijdert terwijl het de kwaliteit van de pannen of de leien behoudt.

Hydrofuge van de pannen of leien (kleurloos of met kleur).

ONTMOSSING: BIJZONDERHEDEN

Ontmosser verwijdert volledig mos, algen, schimmel en andere zaken die zich vasthechten op dakpannen. Het product infiltreert snel en diep in de poriën van de dakpannen. Het bevat krachtige schimmelwerende bestanddelen terwijl het de kwaliteit van uw dakpannen en leien behoudt.

Op basis van de staat van het dak bepalen we de behandeling: eenvoudig aanbrengen van een ontmossingsproduct of een ontmossing na een hogedrukreiniging.

HYDROFUGE: BIJZONDERHEDEN

Hydrofuge, op basis van hars van gemodificeerde siliconen, brengt een beschermende coating aan tegen vocht. Het is een grondige bescherming tegen regen en afstroming. De ingewikkelde formule bedekt in de diepte de partikels van de materialen en stopt waterinsijpeling terwijl het het behandelde oppervlak laat ademen. Hydrofuge voorkomt de vorming van mos, salpeter en uitslag. Het voorkomt vriesuitslag dat barsten en kloven kan veroorzaken. Het bevat geen solventen.

Net zoal de behandeling van dakpannen, zorgt de behandeling van gevels voor meer duurzaamheid zodat u kostbare en ingewikkelde opknapbeurten kunt vermijden.

Menu