Dak reinigen en herstelling dak

Herstellingen

Is uw dak beschadigd als gevolg van hevige regen? Of zijn dakpannen gaan vliegen door krachtige windstoten? Heeft u problemen met waterafvoer langs uw regenpijp? …

Doe dan beroep op Jullien Dakwerken! Wij komen u zo snel mogelijk uit de nood helpen.

Ontmossing:

U heeft last van mos of algen op uw dak of u wilt uw dak gewoon flink opfrissen? Aarzel niet en contacteer Jullien Dakwerken in Beersel. Dankzij onze ervaring in ontmossing garanderen wij u dat onze behandeling van uw dak het risico op waterinsijpeling aanzienlijk vermindert. Hiervoor werken wij in 3 stappen:

  • Reiniging
  • Hydrofuge
  • Coating

Asbestverwijdering

DE WET VERPLICHT ELKE FIRMA DIE ASBEST VERWIJDERT TE BESCHIKKEN OVER EEN VERGUNNING EN EEN SPECIFIEKE OPLEIDING TE HEBBEN GEVOLGD

Jullien Dakwerken is bijzonder actief in de sector van asbestverwijdering van daken in België.
Asbestverwijdering is een ingewikkelde en veeleisende klus die een strikt volgens de regels van de kunst moet worden uitgevoerd. Dit terwijl de veiligheid en de gezondheid van de arbeiders gerespecteerd wordt.

Het is heel belangrijk om te weten dat het strikt verboden is een dak met asbest te behandelen. Het bestaande dak kan beter vervangen worden door modernere materialen.

WIJ MAKEN GEEN GEBRUIK VAN ONDERAANNEMERS, ENKEL ONZE EIGEN PLOEGEN KOMEN BIJ U TER PLAATSE… VERTROUWEN IS BELANGRIJK !!!

Ontdek nu ons realisaties.

Op al onze renovatiewerken heeft u 10 jaar garantie!

Bekijk foto’s van onze projecten onder de rubriek realisaties.

Heeft u nog vragen? Aarzel niet en contacteer ons!

Menu