Timmerwerken

U wil een dakgebinte bouwen of renoveren? Jullien Dakwerken in Beersel staat u met alle plezier bij in dit project. Het is heel belangrijk een erkende firma te vinden met wie u wil samenwerken voor uw timmerwerken. Het dakgebinte is de structuur waarop de rest van het dak steunt. Doordat het zo’n belangrijk basiselement is, vervult het ook een esthetische rol. Meerdere materialen kunnen tijdens de bouw van het gebinte gebruikt worden: hout, beton en metaal.

Tijdens de vele jaren ervaring die wij hebben opgedaan, hebben wij ons in het bijzonder gespecialiseerd in de bouw van:

TIMMERWERKEN

De timmerwerken aan het dakgebinte worden gebaseerd op een aangeleverd plan, vaak van een architect. Ontwerpen, snijden en assembleren van houten onderdelen. Dit vak vereist een doorgedreven opleiding en inzicht om de stevigheid, de draagkracht en de opbouw van het timmerwerk te bepalen.

De bouwwerken kunnen zowel hoog als massief zijn. De timmerman kan ook elementen ontwerpen voor een renovatie zoals steunbalken, structuren en onderleggers.

JULLIEN DAKWERKEN BOUWT EN RENOVEERT ALS MEER DAN 20 JAAR DAKGEBINTEN. DE PLAATSING VAN ALLE SOORTEN DAKSTRUCTUREN KAN BEKEKEN WORDEN HETZIJ TIJDENS NIEUWBOUW OF RENOVATIE.

Het is belangrijk een goede dakstructuur te bouwen omdat deze bijdraagt aan de stevigheid van het dak en het gebouw.
Door een beroep te doen om de timmerlui van Dakwerken Jullien kunt u er zeker van zijn dat uw dakstructuur zowel functioneel als visueel in orde is.

Onze timmermannen hebben een ruime know-how in dit vak en specialiseren zich in traditionele dakgebintes.

Traditionele dakgebintes laten de koper toe om bepaalde wijzigingen aan te brengen zoals een verhoging of aanpassing van het dak.

WIJ MAKEN GEEN GEBRUIK VAN ONDERAANNEMERS, ENKEL ONZE PLOEGEN KOMEN TER PLAATSE…. VERTROUWEN IS BELANGRIJK!!!

Ontdek onze realisaties.

rehaussement maison unifamiliale - verhoging eengezinswoning

Bosvoorde

verhoging eengezinswoning
Toitures Jullien Dakwerken rénovation toit dakrenovatie

Chaumont Gistoux

renovatie
Toitures Jullien dakwerken dakkapel chien assis

Laken

dakverhoging

Op al onze renovatiewerken krijgt u 10 jaar garantie!

Wij vinden het belangrijk ons werk te diversifiëren zodat u als klant kunt kiezen. Met Jullien Dakwerken bent u de centrale persoon in het project en u bepaalt de uitvoering ervan. Bekeijk hier enkele projecten van Jullien Dakwerken en haar ploeg timmerlui.

Heeft u nog vragen? Aarzel niet en contacteer ons!

Menu