Dakgoot herstellen of een nieuwe laten installeren?

Een dakgoot is een onmisbaar onderdeel van elk dak. Het zorgt voor de opvang en de afvoer van het regenwater. Zo houdt het de gevels vrij van vocht. Een kapotte dakgoot kan snel leiden tot bijzonder vervelende problemen.

Herstellen van alle dakgoten

Jullien Dakwerken in Beersel heeft een lange ervaring in het herstellen van alle types dakgoten. Voor elk materiaal en uitvoering hebben wij een snelle en adequate oplossing. Zink, aluminium, koper of kunststof? Wij zorgen voor een oplossing die zowel praktisch, goedkoop als esthetisch is.

Veel mensen wagen zich zelf aan de reparatie van hun dakgoot. Nochtans laat u dit beter over aan een ervaren professional zoals Jullien Dakwerken. Een dakgoot moet immers goed verankerd zitten om het gewicht van het aflopende regenwater te kunnen dragen. Bovendien is een goede afwatering onontbeerlijk om verstoppingen, staand water en mosvorming te vermijden. Zo kan de oriëntatie van uw dak (noord/zuid) een groot verschil maken.

Plaatsen van een dakgoot in de stijl van uw huis

Uiteraard moet een dakgoot ook mooi geïntegreerd worden met uw dak. U wilt immers niet dat uw woning ontsierd wordt door lelijke of goedkope materialen. Bij Jullien Dakwerken kunt u uw keuze maken uit een breed gamma van materialen, stijlen en afwerkingen. Bakgoten, blokgoten, kilgoten of mastgoten? Wij staan u bij met professioneel advies en dit volgens uw vooropgestelde budget. Er zijn immers prijsverschillen afhankelijk van uw keuze van materiaal zoals plastic, polyester, roestvrij staal, PVC of Epdm.

Jullien Dakwerken geeft u 10 jaar garantie. Zo bent u verzekerd van kwaliteit en gemoedsrust. Wij maken een duidelijke planning op, samen met een vooraf bepaalde budgettering. Zo weet u op voorhand precies wat de kosten zijn en komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Contacteer ons vrijblijvend om meer te weten te komen over onze producten en diensten.

Menu