Hoe kies ik mijn dakrand?

De dakrand vormt een afdekking van de constructie tussen de gevel en het dak. Een beschadiging van de dakrand kan tot ernstige waterschade leiden in uw dak, gevel of beide. Hoewel dakranden zelden opvallen, vormen ze een onmisbaar onderdeel van een goed dak.

Dakranden in duurzaam en kwalitatief materiaal

Jullien Dakwerken in Beersel begrijpt als geen ander het functionele en esthetische belang van dakranden. U heeft de keuze uit verschillende duurzame materialen, volledig in de stijl van uw woning. Zo zal een huis met een rustieke uitstraling een ander materiaal vereisen dan een eigentijdse gevel. Dakranden kunnen geplaatst worden in hout of kunststof.

Een goede dakrand is weerbestendig en behoudt zijn kleur doorheen de jaren. Bovendien vereisen goede dakranden geen enkel onderhoud. Daardoor creëert u een flinke meerwaarde voor uw huis, ongeacht of u een plat dak of puntdak heeft.

Dakrandafwerking tot in detail

Ook bij de afwerking van een dakrand zijn de mogelijkheden legio. U heeft de keuze uit verschillende opties, kleuren en stijlen zoals daktrimmen, mono trimmen, afdekkappen of zinken afdeklijsten. Elk heeft unieke eigenschappen en afhankelijk van uw voorkeur of budget. Wij overlopen met u de opties en geven u het beste advies. Zo kunnen wij steeds een kwalitatief topproduct leveren voor elk project.

U merkt dat de mogelijkheden haast onbeperkt zijn. Neem dus snel contact op met Toitures Jullien om meer te weten te komen over ons aanbod en onze aanpak. Wij zijn uw partner voor alle dakwerken.

Menu