Hoe pak ik een dakrenovatie aan?

Een dak renoveren waar u jaren plezier aan beleeft? Toitures Jullien in Beersel is uw partner en staat u bij met professioneel advies en ervaring.

Uw dak renoveren: een waaier aan opties

Er zijn talloze opties voor dakrenovatie. Dit hangt af van de staat van het bestaande dak, uw persoonlijke wensen, het huis zelf en uw budget. Toitures Jullien overloopt samen met u de mogelijkheden en adviseert u de beste oplossing voor de scherpste prijs. Elementen die meespelen zijn o.a.:

  • Moet het hele dak gerenoveerd worden of zijn het gebinte of de dragende structuur nog in orde. In dat geval kunt u ervoor opteren om enkel de dakbedekking te vervangen (pannen, roofing)
  • Wilt u het bestaande dak volledig van stijl veranderen door bijvoorbeeld een puntdak om te bouwen tot een volwaardige bovenbouw?
  • Zijn de dakpannen nog in prima staat? In dat geval kunnen deze opnieuw gebruikt worden en kunt u flink besparen op de kosten.
  • Kiest u voor een overzetdak? Ook in dit geval kunt u heel snel én goedkoop uw dak er als nieuw laten uitzien.
  • Binnenafwerking en isolatie. Met een goede isolatie investeert u in eerste instantie meer maar verdient u dit in de jaren daarna terug. Bovendien komt u zo in aanmerking voor bepaalde premies. Ook hierover kan Toitures Jullien u meer vertellen.

Afwerking met dakranden, profielen en dakramen

Toitures Jullien werkt de hele renovatie tot in de puntjes af. Zo nemen we niet enkel het dak onder handen maar bieden we ook een grote keuze in dakramen, dakranden en profielen. Dit alles met een garantie van 10 jaar op de uitgevoerde werken. Dankzij een uitgebreide en gedetailleerde offerte weet u op voorhand precies wat het kostenplaatje zal zijn. Tijdens de renovatie houden wij ons aan de vooropgestelde planning zodat u precies weet wanneer de werken beginnen en afgerond zijn.

Toitures Jullien kan terugvallen op jaren ervaring. Onze ervaren dakwerkers kennen de regels van de kunst en worden regelmatig bijgeschoold zodat ze op de hoogte zijn van de laatste trends, evoluties en technieken. Contacteer ons vrijblijvend. Wij maken met alle plezier een vrijblijvende offerte voor de renovatie van uw dak.

Menu