Lekkage in mijn huis, wat nu?

Daklekkage is altijd bijzonder vervelend en zonder een snelle en grondige oplossing kan dit aanzienlijke schade veroorzaken aan uw woning. Jullien Dakwerken in Beersel is binnen de twee uur ter plaatse en helpt u uit de nood.

Opsporen van het lek in uw dak

Jullien Dakwerken beschikt over alle uitrusting om het lek in uw dak op te sporen. Het is immers perfect mogelijk dat het water ergens anders binnen sijpelt dan daar waar u het in uw woning ziet verschijnen. Ongeacht of het een plat dak, puntdak, pannendak of industrieel dak betreft: wij weten elk lek te vinden.

Dichten van het lek

Het lek in uw dak kan op verschillende manieren gedicht worden afhankelijk van het type dak dat u heeft. Jullien Dakwerken kent de regels van de kunst en heeft voor elk type dak een geschikte en duurzame oplossing. Daardoor kunt u de schade aan uw dak en woning tot een minimum beperken en bent u verzekerd van een permanente oplossing aan een scherpe prijs. Niets doen is in zulke gevallen immers geen optie. Er kan schimmel en rot optreden in de dakconstructie om van vochtproblemen in uw woning nog maar te zwijgen.

Het beste materiaal en een vriendelijke service aan de scherpste prijs

Jullien Dakwerken maakt gebruik van kwalitatieve materialen. Ons technisch onderlegd personeel heeft jaren ervaring in het oplossen van daklekkage. Daarbij kijken wij ook altijd naar omliggende factoren zoals de staat van de dakgoot, de dakrand of de goede afwatering van een plat dak.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een snelle interventie of een vrijblijvende offerte. U kunt rekenen op een gedetailleerde prijsopgave en heldere communicatie zodat u achteraf nooit voor onaangename verrassingen komt te staan. Wij kunnen ook voorzien in alle nodige documenten voor uw verzekering zodat u de administratieve en financiële kant van de zaak snel kunt afhandelen.

Menu