Waarom een dakraam plaatsen een goed idee is

De zolderruimte is in veel woningen een ruimte die dienst doet als opbergruimte. Door enkele kleine ingrepen kan die “verloren” ruimte echter omgetoverd worden in een volwaardige slaapkamer, bureau of speelkamer. Is het tijd om de zolderkamer om te vormen tot een fijne, lichte leefruimte? Dan is het plaatsen van een dakraam door Toitures Jullien een goede én betaalbare oplossing.

Een dakraam zorgt voor daglicht

Welke invulling u uw zolderruimte ook wil geven: de aanwezigheid van daglicht is onmisbaar. Een dakraam zorgt voor lichtinval, wat op zijn beurt weer goed is voor uw mentale gezondheid en biologische klok.

Comfort en leefbaarheid

Omdat u een dakraam kan openen en sluiten, kan u uw bovenruimte gemakkelijk laten verluchten. Dat zorgt voor een aangename, comfortabele en leefbare omgeving. Niet onbelangrijk: een goede verluchting via het dakraam zorgt ook voor minder kans op vocht.

Een duurzame en energiebesparende oplossing

Dakramen gaan open en dicht, en laten daarom toe de ruimte op te warmen (door bv. binnenvallend zonlicht) en af te koelen, op een natuurlijke wijze. Daarnaast zijn onze dakramen van hoogstaande kwaliteit en hebben perfecte isolatiewaarden.

Dakramen voor zowel puntdaken én platte daken

Toitures Jullien kan dakramen plaatsen op zowel puntdaken als platte daken. Er zijn enorm veel mogelijkheden. Toitures Jullien is ook beëdigd Velux installateur, daarvoor volgen we minstens 2 opleidingen per jaar bij Velux.

Meer weten? Lees er hier meer over en neem vrijblijvend contact met ons op. Dan bekijken we de opties en welke oplossingen het best bij uw wensen en smaak past.

Menu