Waarom moet ik mijn dak reinigen?

Het reinigen van daken is specialistenwerk waarin Jullien Dakwerken jaren ervaring heeft. Met modern en professioneel materiaal laten wij u dak er binnen de kortste keren weer als nieuw uitzien.

Verleng de levensduur van uw dak

U kunt de levensduur van uw dak aanzienlijk verlengen door dit regelmatig te laten reinigen. Mos, schimmels en algen kunnen door de jaren immers roofing of dakpannen aantasten waardoor lekkages ontstaan. U laat uw dak best reinigen door een professional zoals Jullien Dakwerken. Wij nemen tal van veiligheidsvoorzieningen in acht. Er moet immers een andere werkwijze gevolgd worden wanneer het een plat dak betreft of een puntdak met oude pannen die oneffen liggen. Zeker wanneer er asbest in een dak is verwerkt, nemen wij strikte veiligheidsvoorzieningen in acht. Wij werken bovendien uiterst proper en kuisen na de werken alles netjes op.

Ontmossen, afspuiten, coaten

Er zijn tal van mogelijkheden om daken te reinigen en weersbestendig te maken, afhankelijk van het type dak en het soort dakbedekking. Dit kan gaan van gewoon afspuiten onder hoge druk voor platte daken of industriële daken tot het plaatsen van speciale stellingen voor het ontmossen van een pannendak. U kunt daarnaast ook opteren voor het aanbrengen van een beschermende coating. Op die manier komen mos en groenaanslag minder snel terug waardoor u langer geniet van een proper dak. Bovendien kijken wij ook naar uw dakgoot, regenpijp en waterafvoer. Mos of dode bladeren kunnen immers verstoppingen veroorzaken. Als het regenwater niet goed afloopt, kan dit op termijn opnieuw tot overlast leiden. Op die manier vermijdt u extra kosten.

Jullien Dakwerken biedt topkwaliteit aan een bijzonder scherpe prijs. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte.

Menu