De 5 mogelijke dakpannen voor uw puntdak

Puntdaken en dakpannen: u vindt ze op oudere en recent gerenoveerde woningen, maar ook steeds vaker op nieuwbouwwoningen. En dat is niet zomaar zo: puntdaken hebben immers verschillende voordelen. Zo is het ideaal voor een oversteekconstructie, beschermt het uw woning tegen lekkage én biedt het extra ruimte voor zonnepanelen.

Toitures Jullien biedt 5 verschillende manieren en materialen om uw puntdak te bouwen of renoveren:

1. Gebakken dakpannen

Of u nu kiest voor de platte dakpan, stormpan met dubbele klik of tegelpannen: de gebakken dakpan is al jaren de populairste dakpan. En dat is niet zomaar: deze oplossing is duurzaam, milieuvriendelijk en enorm stevig. Lees hier alles over de mogelijkheden bij Toitures Jullien.

2. Betonpannen

Deze dakpan scoort heel goed op de prijs/kwaliteitsverhouding. Ook de betonpan heeft veel voordelen: deze oplossing heeft namelijk een heel lage ecologische voetafdruk en is met andere woorden heel milieuvriendelijk. Omdat ze gemaakt zijn van beton, worden ze niet gebakken, maar wel gedroogd. Hier vind je meer informatie over de betonpan.

3. Leien dak

Ook leien daken zijn sterk in trek. Ze zijn duurzaam en beschermen uw woning tegen alle weersomstandigheden. Toitures Jullien biedt twee soorten leiden: natuurleien en industriële leien. Lees er hier meer over.

4. Zinken dak

Efficiënt tegen mos, recycleerbaar materiaal en esthetisch: dit is maar een greep uit de voordelen van een zinken dak. Het verschil met andere dakbedekkingen is dat we met zink fijnere en artistiekere resultaten kunnen bereiken. Hier vindt u alle informatie.

5. Sandwichpanelen

Sandwichpanelen als dakbedekking is een goedkopere oplossing, die iets minder esthetisch oogt. Ze worden dan ook voornamelijk voor industriële daken gebruikt. Zoals de naam al doet vermoeden, werkt dit materiaal sterk isolerend en is daarom een milieubewuste oplossing. Hier vindt u meer informatie over sandwichpanelen.

Neem contact op met Toitures Jullien voor meer informatie!

Menu